Tvåa i Int I kür!

Hej på er! 
Första starten för i år är gjord och resultatet blev 66,7% och en andra plats, bra start på säsongen helt enkelt! 

Sillen var minst sagt laddad imorse när jag började göra iordning honom. Kändes som att han hade längtar hela vintern på att få komma ut och visa upp sig så när jag började knoppa och han förstod att han skulle få åka och tävla blev han väldigt exalterad och att stå stilla var inte att tänka på. Det märks att han gillar att tävla och visa upp sig i alla fall! 

Väl på tävlingsplatsen var han också ganska laddad när vi gjorde iordning honom men när jag hade hoppat upp blev han som tur var lite mer fokuserad. Han kändes fin under framridningen, kanske lite väl taggad men hellre lite mycket bjudning än för lite så det känns dumt att klaga på det. 

När vi kom in på banan var han först väldigt rädd för kortsidan där domarna satt men efter lite övertygelse fick jag honom att gå förbi. Han var som sagt lite på gränsen till överladdad men annars är jag jättenöjd! Sista bytet i vartannat råkade bli i varje men annars hade vi ingen jättemiss. Känns alltid skönt att börja säsongen bra och nu är vi verkligen taggade på att träna vidare! 

Nöjda och glada efter prisutdelning! 

Sillens nya lyckosmycket som han har fått av Alwa, så himla fint! 

Och jag har fått nya tur-örhängen av Steffi och Amanda, inte konstigt att det gick bra idag helt enkelt;) 

Snart dags för tävling!

Hej på er! 
Hoppas att allt är bra med er! Här är det fullt upp som vanligt i alla fall. Jag och Sillen tränar på för fullt och på söndag är det som sagt dags för årets första tävling! Ska bli så kul att komma ut och tävla igen, både jag och Sillen är väldigt taggade! 

Här är en bild från i måndags när vi tränade. Visst klär han i rosa? ;)

I veckan har jag förutom att rida varit med Izabella på Stav. Jag skulle egentligen bara varit där måndag och tisdag, men "tyvärr" glömde jag mina ridstövlar där så jag var där igår också. Jag lär mig så mycket där så det har som alltid varit superkul! Det har varit väldigt mycket olika fall under dessa dagar så det har varit hur kul som helst. I måndags efter att vi hade jobbat klart red jag även Bellas häst Zsa Zsa vilket var jättekul! 
Jag och Zsa Zsa

Domarkurs i Vällingby

Hej på er!
Veckan har verkligen gått i ett men nu är den avklarad och det är dags att ta tag i nästa. Kommande vecka är minst lika fullspäckad som denna men det är ju tur att man gör roliga saker i alla fall. Kommande vecka bjuder både på årets första tävling och två dagar på Stav hos Izabella så det känns som att det kan bli en riktig toppen vecka!
 
Idag har jag och Sillen varit i Vällingby och ridit domarkurs. Sillen verkade tycka att det var väldigt kul att få komma ut och visa upp sig efter vinterns träning och skötte sig jättebra. Han var ganska laddad så det var nog bra för honom att få komma ut och lufta sig lite innan det är dags för tävling på riktigt nästa helg. Här kommer några bilder från dagenm hoppas ni gillar det!
 
Jag och Sillen var riktigt bortskämda med två supergrooms, nämligen Alwa och William!