Vecka 27

Okidoki:

Måndag:
Dressyr på banan. Rida delar ur program och få en bra känsla
Tisdag: Vila, skritta ut i skogen
Onsdag: Dressyrträning för Jeanna på Segersta
Torsdag: Åker till Skåne, joggar honom när vi kommer fram
Fredag: Tävling, ponnyderbyt, LA:1
Lördag: Tävling, ponnyderbyt, Lagtävlansprogrammet
Söndag: Tävling, ponnyderbyt, LA:4 eller Lagtävlansprogrammet

På söndagen eller måndagen kommer Jeanna ner med Sillen. Vi stannar i skåne och låter Oki och Carre stå hos Carres gamal ägare medan vi är i Falsterbo.

Gandalf:

Fram tills vi åker till skåne kommer jag rida på som vanligt, han kommer alltså gå dressyr måndag, tisdag och onsdag. När vi sedan är borta kommer Amber ha honom och han kommer då att ridas, dock lite lugnare och mycket i skogen.Planering framöver

Nu i helgen är jag i Dalarna med hela familjen och hälsar på mormor. Det blir en lugn helg, det ända jag gör är väl att plugga körkortsteori, träffa lite släktingar och springa. Imorgon em/kväll kommer jag hem igen och då är det dags att ladda inför derbyt som är nästa helg och därefter Falsterbo! Ska bli riktigt kul! Kommer skriva en mer noggrann planering inför derbyt lite senare idag då jag vet säkert hur allt blir.
image description

Roliga dagar hos Sillen!

Nu är jag hemma efter två dagar hos Jeanna. Det har varit så himla kul och det känns verkligen som att jag har lärt mig massor. Igår tittade jag när Jeanna red Sillen och det var verkligen jättekul, han är verkligen fantstiskt min fina häst! Idag red jag Sillen och det var så himla roligt! Han har verkligen utvecklats sen sist jag red honom och jag älskar verkligen känslan man får på honom! Jag har även pysslat en hel del med honom, så han har såklart haft några lyxiga dagar när jag har varit där! Nästa gång jag träffar honom blir i Falstrbo, ska bli så himla kul och spännade!!

Förutom Sillen har jag även hunnit rida några andra av Jeannas fina hästar! Jag och Jeanna skritta ut på hennes Ston, Liza och Vilja. Jag red Liza och det gick jättebra. Sen red jag även Dan Brown, en superfin 4-åring. Men honom red jag på utebanan och han var jätterolig att rida. Jeanna sa att hon tyckte att det såg jättebra ut, så det var ju jättekul! Sen red jag även Willing and Abel i ridhuset, vilket också gick bra!

När jag kom hem nu på kvällen red jag ut i skogen på Oki, han var glad och kändes fin. Nu får han vila fredag-söndag eftersom jag åker till Dalarna tidigt imorgon.