Njuter av livet

Just nu känns allt så bra! Jag har börjat packa inför dagarna hos Jeanna och Falsterbo och det har nog aldrig varit så himla kul att packa. Jag är så glad över att få rida i Falsterbo så det känns hur kul som helst att packa.
 
Sillen verkar också nöjd med livet. Han har vilat i två dagar och har då spenderat större delen av dagen i sin stora fina gräshage. När han har kommit in har jag haft lite spa för honom, friserat hovskägg, masserat honom, ryktat väldigt noga och så har han fått ha värmesäcken på ryggen. Sen har jag även gått en sväng med honom och han har fått beta klöver nere vid ängen, Sillen älskar verkligen klöver.
 
En sak som Sillen däremot inte älskar är att dricka ur badkar. Vi har nämligen badkar i hagen nu på sommaren och den senaste tiden har Sillen varit väldigt törstig när han kommit in även fast han har vatten i hagen. Idag försökte jag verkligen visa honom vattnet och då märkte jag att han inte ville gå nära badkaret. När jag hämtade hans röda hink som han har druckit ur förut så drack han direkt, så nu har Sillen en egen lite hink att dricka ur i hagen.
 
 

Sista passet hemma innan Falsterbo avklarat

Ja nu har jag och Sillen gjort vårt sista dressyrpass hemma innan det är dags för Falsterbo. Idag är jag nämligen pratat med Jeanna som är i Aachen och tävlar och hon kommer hem på måndag natt så på tisdag åker jag till henne och så tränar vi några dagar innan vi åker vidare mot Falsterbo! Fram tills att vi åker ska jag låta Sillen vila och gå och njuta i hagen, då hoppas jag att han är taggad och sugen på träning. Han kändes förresten väldigt fin idag, jag fick jobba lite med att få in vänsterbogen men det var inget stort problem. Byten satt väldigt bra och jag hade ett bra flyt i traven! Jag avslutade med att skritta en sväng ute.
 
 
 
Eftersom jag skrev om Oki i förra inlägget måste jag ju berätta hur det gick på tävlingen idag! Oki hade varit superfin och de fick 66%, vilket innebär att de nu har kvalat till SM! Stort grattis till Frida och fina Oki!
 
 

Nostalgi

I onsdags red jag ett helt dressyrpass på min förra ponny Okidoki. Frida har ju honom nu men hon gjorde illa foten och kunde inte rida och eftersom hon ska tävla honom i helgen så fick jag rida honom. Vi köpte Oki när han bara var tre år gammal och sen red jag honom fram till förra sommaren där vi avslutade vår tid tillsammans med en tredje plats på Ungponny-SM. Sedan dessa har jag kanske suttit på honom fyra gånger men det var faktiskt väldigt kul att rida ett dressyrpass på honom!