40 000 steg senare

Jag och en kompis som jobbar på Herftsa pratade om att man verkligen går hela dagarna när man jobbar i ett stall och idag fick jag en ide och laddade ner en stegräknare till telefonen. Jag hade ju redan gått några timmar när jag startade den men från att jag gjorde det har jag gått 40 187 steg idag. Det är inte så dåligt för om man går över 10 000 steg räknas man som en aktiv person.
 
Idag gick Sillen förövrigt väldigt bra! Jag tränade för Jeanna och det gick väldigt bra. Han är en riktig stjärna min lilla häst. Imorgon ska Jeanna få känna lite på honom så det ska bli kul att se.
 
 

Svar på kommentar

Vad menar du med att "vi valde att hjälpa honom lite i höger bak"?
 

Okej jag ska försöka svara på denna fråga som jag fick gällande förra inlägget. Jag har valt att kolla Sillen hos veterinär regelbundet för att minska risken för skador. Han tränas mycket och därför vill jag att en veterinär kollar igenom honom ibland för att se att han verkligen är fräsch och om det är något som inte är helt hundra kan man förhoppningsvis upptäcka det i ett tidigt skede och därmed slippa större och allvarligare skador. När John titta på Sillen nu tyckte han att han såg superfräsch ut men när han kände igenom honom kände han en lite spänning vid ett muskelfäste vid högra skinkan. Det är ingen stor sak men om man ändå hittar det är det ju bra att han kan få lite hjälp så att spänningen släpper.
 
 
 
 

Dags för lite uppdatering

Hej på er!
Förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera men när man är här på Segersta finns det inte så mycket tid över. Jag har ju varit här i snart två veckor och på den tiden har jag nog bara öppnat datorn två gånger. Jag är i stallet hela dagarna och på kvällarna har jag ätit middag tillsammans med några andra tjejer som jobbar här. Jag har helt enkelt inte prioriterat bloggen men nu ska ni få lite uppdatering!
 
Sillen har känts jättefin och det bästa av allt är att han har en så himla positiv attityd och han vill verkligen jobba. Det vi jobbar mest med är att få honom att vänta lite mer för just nu är han så himla het och vill helst springa lite fortare än vad jag vill. I tisdags checkade John honom och han tyckte också att han såg väldigt fräsch ut men vi valde att hjälpa honom lite i högerbak så han har skrittat i tre dagar nu men imorgon ska han gå ett lite lugnare pass och på söndag blir det vanlig träning igen.
 
Utöver Sillen får jag även rida lite på Jeannas hästar vilket såklart är jättekul! Jag lär mig verkligen massor av att rida så mycket olika hästar så jag är verkligen glad att Jeanna låter mig göra det!