Att kombinera en elitsatning med veterinärstudier

Ni som har följt bloggen ett tag vet att jag har varit med i ett projekt som handlar om att kombinera en elitsatsning samtidigt som man pluggar på hela tid. Emilia som är journalist och har följt mig i min vardag, både i skolan och stallet är nu färdig med sitt arbete så jag tänkte dela med mig av den fina filmen som hon har gjort. Många tror säkert att det är svårt att hinna med att satsa både på studierna och hästarna men jag är övertygad om att det går bara man vill. Dessutom tror jag att det är en väldigt stor fördel att vara duktig på att rida om man som jag vill jobba som hästveterinär. I filmen delar jag med mig av mina tankar kring mitt liv, både hur det ser ut just nu och vad jag har för framtidsdrömmar. Hoppas att ni gillar det!
 Helt ledig helg!

Tentan är skriven och jag har en helt ledig helg framför mig!! När man pluggar är man ju sällan helt ledig, man känner alltid att man borde plugga och läsa mer för att verkligen ligga i fas. Men i helgen är vi mittemellan två kurser och då känner man sig faktiskt ledig på riktigt! 

Igår var vi ute och firade att tentan var över och efter denna vecka kändes det verkligen välbehövligt att fira! För vilken vecka det har varit, tidiga morgnar och sena kvällar med plugg och såklart några timmar i stallet varje dag. Donna har fått ta det lite lugnt nu i veckan men Sillen hade ju sin lugna vecka förra veckan så honom har jag ridit som vanligt. Nu är tentan i alla fall skriven och det känns så skönt!

Imorse sov jag nästan till 10, vet inte när jag senast gick upp efter kl 6 så det var välbehövligt med lite sovmorgon! Nu har jag förflyttat mig till soffan och ligger och äter lyxfrullle samtidigt som jag kollar på Nyhetsmorgon. Idag väntar en lugn dag, ska strax åka till stallet där jag ska träna Sillen och Donna och sen tänkte jag pyssla lite extra med hästarna och bara njuta av att vars i stallet. Sillens man är i stort behov av frisering så det ska jag också ta tag i. Senare ikväll kommer mamma, Frida och Vidde hit och äter middag! 
Snart tävlingsdags för Donna

Min dag har till största del bestått av tentaplugg och nu är det bra  två dagar kvar till tentan i speciell patologi, ni får gärna hålla tummarna för mig på fredag! ;) 

Idag har jag förutom att plugga såklart varit i stallet. Jeanna red Sillen idag och han såg superfin ut och Jeanna var väldigt nöjd med honom. Det är verkligen kul att se sin egen häst från marken ibland! 

Efter att Jeanna ridit Sillen så red jag Donna. Hon var superfin idag, så avspänd och mjuk. Hon har utvecklats mycket på slutet och jag gillar henne mer och mer. Nu är det mindre än två veckor till vår första tävling tillsammans och det ska bli väldigt spännande! 

Här kommer några bilder som Jaquline tog idag när jag red!