Så himla glad!

Idag mår jag verkligen så himla bra! Allt känns så bra och jag är bara så glad! Solen skiner, jag har fått massa skolarbetegjort hela vecka, jag har tränat en hel del, fått tillbaks skolarbeten MVG som resultat och nu är det dessutom långhelg, som ska spenderas på Segersta för min del! Imorgon får nämligen de som vill skriva ett nationellt prov i matte E men eftersom jag redan har MVG slipper jag och det betyder att jag är ledig. Imorgon fm kommer jag därför att åka till Segersta och rida Sillen. Sen kommer jag vara kvar hos Jeanna tillls på lördag och rider jag ett till pass på Sillen och sen får han följa med hem igen!
 

Effektiv var ordet

Snart kommer Sillen hem och då vill jag såklart kunna lägga ner massa tid på honom! Därför mycket tid denna vecka till att plugga så att jag ligger lite före och slipper göra så mycket sen. I går skrev jag klart två svenska uppgifter och en halv historiauppgift. Idag hoppas jag att jag är lika effektiv som igår och blir klar med historian och även hinner jobba lite med projektarbetet.
 
Jag håller även i träningen! Har varit på gymmet varje dag i den här veckan och jag tycker faktiskt att det är riktigt roligt och skönt. Sen känner man ju sig så himla nöjd efteråt! Nej nu ska jag börja med historian...
 

Ett till svar

Då kommer följdfrågan:) Ska du plugga vidare efter gymnasiet eller har du tänkt jobba med hästar något?
 
Självklart skulle det vara jättekul att jobba med hästar på samma sätt som t.ex. Jeanna gör men det är ju inte så många som gör det. Jag kommer att satsa på en utbildning efter gymnasiet och min dröm är att plugga till veterinär och specialisera mig på hästar, samtidigt vill jag satsa så mycket jag bara kan på Sillen. Skulle det gå väldigt bra med ridningen skulle jag såklart gärna även jobba med det men jag får se vad som händer.