Längtar

Åh vad jag längtar efter att få rida ett dressyrpass på Sillen! Känslan han ger när han går bra är oslagbar och jag längtar verkligen efter den! 
På rätt väg!

Under helgen känns det som att Sillen verkligen har kommit ett steg närmare att bli frisk! Nu går han dels ute i en liten sjukdage på dagarna och så har jag ju äntligen fått sitta på honom igen! 

Jag har skrittat honom både fredag, lördag och söndag och han har på det stora hela skött sig väldigt bra! I lördags när vi skrittade ut ville han gärna hoppa runt lite men det hade väl nästan varit konstigt annars. Annars känns han mjuk och fin i munnen och det är så härligt att det känns som att vi börjar komma igång lite smått. Nu är det drygt två veckor kvar till återbesök och fram tills dess är det skritt som gäller. 

Här kommer några bilder från i lördags: 
Upp i sadeln igen!

Oj vad taggad Sillen var idag när vi skulle gå med honom! Hittills har han ju tagit vilan så himla bra men idag var han mer vild än tam när jag och mamma skulle gå med honom. Veterinären har ju sagt att det är viktigt att man har kontroll på honom och om jag har bättre kontroll från ryggen så är det bättre att jag sitter på honom och skrittar än att vi försöker leda honom. Imorgon ska jag därför skritta Sillen! Der blir första gången jag rider på nästan tre veckor!
 
Här är några bilder från sist jag red Sillen. Jag joggade honom i Flyinge och vi red tillsammans med Jan Brink!
 

S