Oki i Borkyrka

Förra Söndagen var kag och tävlade Oki i botkyrka. Det var hans första utetävling och vi red en LC:1 på 54%

Ibörjan när jag red fram köndes Oki väldigt spänd. Han fokuserade på allt annat än mig, framförallt på alla kompisar. Men efter en stund blev han riktigt fin. Han var väldigt het men när jag yckades få ihop honom var han superfin! Han hade väldigt tryck i steget. När vi kom in på banan var han jätteduktigt, han var inte tittig eller rädd för nåt. Jag tycker att han gick fint stora delar av programmet, men han lyssnade inte så mycket på mig och var lite vinglig så det drog ner poängen. Är ändå jättejättenöjd med honom!

Oki i Borkyrka

Förra Söndagen var kag och tävlade Oki i botkyrka. Det var hans första utetävling och vi red en LC:1 på 54%

Ibörjan när jag red fram köndes Oki väldigt spänd. Han fokuserade på allt annat än mig, framförallt på alla kompisar. Men efter en stund blev han riktigt fin. Han var väldigt het men när jag yckades få ihop honom var han superfin! Han hade väldigt tryck i steget. När vi kom in på banan var han jätteduktigt, han var inte tittig eller rädd för nåt. Jag tycker att han gick fint stora delar av programmet, men han lyssnade inte så mycket på mig och var lite vinglig så det drog ner poängen. Är ändå jättejättenöjd med honom!Duktig Oki

Igår var jag ute och galopptränade Oki på ängen han var jätteglad och tyckte att det var super kul:)

Idag red jag dressyr på volten. Tränade på ungefär samma saker som jag gjorde med Gandalf för Olle . Oki blev helt otroligt mjuk och fin, han börjde sig verkligen i kroppen och jobbade ordentligt. Det var en av de bästa gångerna jag har ridit honom.Är jättenöjd:D!