Seger för Cilantro

Idag var vi i Uppsala och Sillen tävlade för första gången ett program. Det gick väldigt väldigt bra för att vara första gången och han och Jeanna vann på 73,4% i FEI finalprogram för 5-åriga hästar. Det betyder att han nu är kvalad till flyinge i höst, så himla kul! :D
Tävling i Bollnäs

I södags var det tävling i Bollnäs med både Gandalf och Oki. Gandalf gick en LA:P1 och Oki en LA:1.

Oki: Han var så himla fin på framridninge, helt klart bland de bästa gångerna jag har ridit honom. Han var otroligt känslig och lyssnade för minsta lilla hjälp. Det kändes verkligen som han var helt med mig och jag kunde rida med väldigt små hjälper. Inne på banan var han också fin, dock fick vi lite missar. Jag tror att det beror på att han blev lite het och så. Vi slutade på 64 % och första utanför placeringar med allt från 8:or till 3:or i protokoller och väldigt fina lovord från domaren.
Frida red även en LB:1 på Oki, hon red en väldigt jämn och jättefin ritt och det blev en vinst på nästan 69%!

Gandalf: I början på framridningen kändes han inte helt loss men det blev bättre och bättre och inne på banan kändes han väldigt fin. Det är nog första gången Gandalf har känts bättre på banan än på framridningen. Jag är som helhet völdigt nöjd med ritten och vi fick 63% och placerade oss på en andra plats. Detta betyder att jag och Gandalf har kvalt nationellt, vilket känns väldigt kul. Det trodde jag aldrig när jag började rida Gandalf. Min fina lilla ponny!
Fina hästar!

Åh vad härligt det är att sommaren verkar vara här! Nu är det bara lite mer än två veckor och sen är det äntligen sommarlov! Dock är det väldigt mycket i skolan ända in i det sista, så jag längtar verkligen tills det är dags för avslutning.

Hästarna går väldigt bra just nu, vilket är så kul! Gandalf vilade idag efter att ha gått dressyr i två dagar. Han har varit väldigt fin och det har känts som att jag har haft väldigt bra kontroll på honom. Jag har även ridit igenom LA:P1 och det har gått jättebra! Oki var jag precis ute och red och han gick väldigt bra. Jag älskar verkligen att rida honom, han ger en otroligt bra känsla och det är så kul. Jag red igenom LA:1 och fick ett riktigt bra flyt så jag är nöjd!

Sist men absolut inte minst har vi ju Sillen, han är ju hos Jeanna för lite träning och tävling och jag fick sms igår där det stod att att han gick jätte, jättebra! Det är ju kul! :D