Nu är han vår!

Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har varit i Örebro och köpt den här sötnosen i gröngrimma! Det är ingen mindre än Sillens helbror Chicory. Det känns väldigt spännande och jag hoppas att han blir en riktig stjärna när han blir stor. Han skötte sig i alla fall väldigt bra på besiktningen och nu är planen att han ska stå kvar hos Ylva tills det är dags för inridning. Jag vet att Ylva kommer ta väl hand om honom och vi kommer såklart åka och hälsa på honom ibland.
 
 

Fredag den trettonde

Ja igår var det fredag den 13:e och jag måste tyvärr säga att jag inte riktigt hade turen på min sida. Tanken var att jag skulle åka och sko Sillen men jag kom inte så långt innan jag insåg att däcken på transporten hade låst sig... Så jag och Sillen stod där vid vägkanten och kom ingenstans. Vi hade i alla fall lite tur i oturen för min pappa var på Herfsta för att hämta hem min syster och hennes två ponnysar så han kom för att försöka hjälpa mig att få däcken att rulla igen. Tyvärr hade vi ingen större framgång så vi fick lasta av Sillen mitt på vägen och lasta på honom på lastbilen istället. Då var vi redan så sena till hovslagaren så jag fick köra tillbaka honom till Herfsta medan min pappa fick ta loss däcken som låst sig på transporten och sen köra den till en verkstad i Enköping där den nu står för lagning. 

Det hela slutade sedan med att pappa och Evelina fick ta med sig Sillen hem och så blir han skodd idag istället och sen kommer pappa och lämnar honom i kväll och tar då med sig Evelinas ena ponny hem. Mycket strul helt enkelt men jag är verkligen glad att det gick att lösa. Jag är verkligen glad att min föräldrar är så snälla och ställer upp och hjälper mig så mycket och även min hovslagare Patrik ställer verkligen upp och skor Sillen idag när han egentligen skulle vara ledig! 

En vecka med Eve!

Hej på er! 
Här är det fullt upp som vanligt och bloggen blir som alltid lite bortglömd tyvärr. Den här veckan är min syster Evelina här och praor vilket är jättekul. Hon har haft med sig båda sina ponnysar och haft en riktig träningsvecka så nu är både hon och hästarna i toppform. Även min andra syster Frida var här och tränade med sin häst i veckan och även han såg riktigt fin ut så det var kul att se! 

En annan som är riktigt fin är världens bästa Sillen! Han fick skritta några dager efter att John kollade honom förra måndagen och sen skulle jag vara ledig och åk hem så då fick han vila några dagar extra så han vilade totalt i en vecka och sen har vi haft några dagar med lite lugnare jobb och framförallt fokuserar på skritten. Vi har lagt fram bommar som vi ridit över och det känns som att träningen har givit resultat för de senaste dagarna har han skrittat riktigt bra! Igår red Jeanna honom och det var första passet han gick helt fullt och jag vet inte vad jag ska säga men jag har nog aldrig sett honom så fin! Jag satt mest och log och Jeanna var så nöjd med honom så Sillen fick beröm nästan hela tiden. Det är verkligen kul att se sin honom från marken ibland för jag tycker verkligen att han är magisk!