Globen slut för i år

Igår varjag och såg GP dressyren med familjen, jättekul verkligen! Även idag har stora delar av dagen spenderats i globen, vilket har varit super. Först på morgon kollade jag faktiskt på hoppningne med Angelica. Det var faktiskt jätteroligt även fast jag typ aldrig hoppar själv. Att jag hade så mysigt sällskap gjorde det såklart ännu bättre. ;) På em var det sedan dags för dressy, världcups kür. Denna gång hade jag sällskap av systrarna, Madde och Stigis. Sjukt fina hästar och man fåt ju verkligen rysningar. Extra kul att svergie placerade sig som både etta och två, Patrik etta och Tinne två. Superkul! Stigis förra häst som nu rids av Minna slutade även på en nionde plats, verkligen kul!

På shopping fronten har det dock inte blivit så mycket, det ända jag har köp är ett svettäcken. Lite tråkigt men samtidigt skönt att ha pengar kvar;) Jag hittade även sjuktfin jack som jag önskar mig i julklapp.


Snygg va? :)

Dagens ridpass

Torsdag: Jag och mamma tömkörde Oki idag, han skötte sig jättebra, trots att det var länge sen vi gjorde det. Han fick även trava för första gången sedan vilan.

Fredag: Idag var det dags för första traven med ryttare. Oki var verkligen riktigt mjuk och fin. Det märks inte att han har stått i över en månad, han är verkligen som en gummiboll.

Stallet klart för idag

Är på väg till skolan nu, allt är fixat och klart i stallet. Jag skrittade ut på oki och jobbade honom lite på ängen. Han kändes jättefin. Gandalf vilar ju som ni redan vet.