Grymma hästen!

Ska strax äta men jag måste bara säga att Sillen var så himla fin idag när jag red! Han är verkligen världens bästa!

Här står Sillen och njuter i solen efter det grymma träningspasset!


Tre skor

Dagens ridpass blev lite kortare än vad jag hade tänkt mig, Sille lyckades nämligen trampa av sig en sko trots att han har boots när jag rider. Jag han iaf rida ganska mycket galopp där jag jobbade med att han skulle komma ihop och vara kvick i bakbenen, det blev alltså en hel del tempoväxlingar. Jag tycker att det stundtals kändes väldigt bra men ibland blev han lite stark. Jag han även med att göra några byten, vilket fungerade bra. Nu gör han för det mesta rena byten så nu måste jag verkligen tänka på att ha en bra galopp innan och att han inte för ge sig i väg efter bytet. Inte helt lätt men det ska gå! Sen hörde jag plötsligt ett konstigt ljud och när jag stannade och tittade märkte vi att ena framskon satt väldigt löst. Vi fick låna en tång i stallet så att vi kunde dra bort den. Eftersom det är så halt ute nu så fick Sillen stå inne så att han inte ska halka och fläka sig. Som tur är kommer hovslagaren imorgon.
 

En helg hos mormor

Nu har det varit lite dåligt med inlägg här på bloggen och så kommer det nog vara några dagar framöver. I helgen har jag varit i Dalarna och hälsat på mormor. Imorgon åker jag till Stockholm över dagen och sen ska jag vara hos en kompis på kvällen och på tisdag är det dags för studenkryssning, fullt upp med andra ord.
 
I fredag var jag i alla fall i fältis och red Sillen. De höll på att förbereda för en tävling så det hände väldigt mycket, traktorer och fyrhjulingar för att nämna något. Sillen var ganska vild när jag ledde honom men när jag red var han jätteduktig och fokuserade på mig nästan hela tiden. Pappa filmade så jag ska ladda upp filmer så fort jag hinner, vilket förmodligen blir i slutet på veckan.
 
Efter att ha haft en ganska hård vecka förra veckan passar det bra för Sillen med några lugnare dagar. Han vilade i lördags och idag skrittade jag ut när jag kom hem. Imorgon får han också vila, det är perfekt med lite återhämtning för honom.
 
Så söt Sillen var när han var bebis!