Håller tummarna för Sillens pappa!

Idag önskar jag verkligen att jag var i Göteborg och fick titta på dressyren! Det är ju alltid kul att titta på fina dressyrhästar men i år är Sillens fina pappa Johnson med och det hade varit så kul att få se honom i verkligeheten. Hoppas att han kommer till Stockholm i höst, då ska jag garanterat se honom! Han startar 12:55 och då kommer jag verkligen hålla tummarna.
 
 
 

Mellandag

Idag har jag varit hemma hela dagen och det känns som att dagen har varit ganska lugn jämfört med hur mina dagar brukar se ut, lite av en mellandag helt enkelt. Jag hade bara en föreläsning i skolan så jag bestämde mig för att vara hemma. På förmiddagen pluggade jag en del och eftermiddagen spenderades i stallet. Jag longerade Gandalf som skötte sig jättebra och Sillen fick ett lite lugnare joggingpass. Han kändes väldigt fin, bra bjudning och positiv inställning. Innan han redas pysslade jag lite extra med honom och mamma masserade honom vilket han blev väldigt avslappnad av. 

En bild från första gången Sillen lämnade stallet efter boxvilan efter skada

TDB-krig

Det är verkligen galet vilket tryck det är på tävlingarna. Igår kl 18 hade vi fullt upp här hemma kan jag lova, 19 starter skulle anmälas och det är ju tur att vi är flera stycken som kan anmäla från olika datorer. 

Vi brukar ju inte behöva anmäla till så många klasser samtidigt men igår öppnade både en ponny tävling där tre av våra ponnyer ska starta och Segerstas nationella tävling i april där Sillen ska starta en MSV B4. Dessutom hade vi lovat att anmäla Jeanna på flera hästar till Segerstas tävling, så det var minst sagt fullt upp. Vi lyckades komma med i alla klasser utom en där det blev reservplats, bra jobbat tycker jag!