Jullov på Fågelbro

Hej på er! 
Jag är hemma från Dalarna igen, dock inte i Uppsala utan på Värmdö hos familjen. Sillen fick följa med till Fågelbro, så vi har lite jullov på Värmdö helt enkelt. Eller jullov är kanske att ta i, jag pluggar till tentor och Sillen tränar på som vanligt men det är i alla fall skönt med lite miljöombyte ibland och så är det ju mysigt att bo hemma hos familjen. Sillen kändes ju superfin innan sin lilla julvila och den känslan är absolut kvar så det är väldigt kul! Bäst är vad han är!

Sillen i boxen på Fågelbro
I hagen
Skönt att värma sig i solariet nu när vintern är här
En bild från igår när vi tränade 

God Jul

Jag och Sillen vill önska er alla en riktigt God Jul! 

Jag och familjen är Dalarna och firar jul hos min mormor. När jag var lite brukade vi alltid fira jul här men nu har det inte blivit så på flera år eftersom vi har haft så mycket med alla hästar men i år lyckades vi lösa det så att vi kan fira jul här och det ska bli hur mysigt som helst! 

Jag kommer hem igen på söndag så Sillen får fyra dagars julledigt från träningen och tjejerna på Herfsta tar hand om honom. Han har gått så himla bra på slutet så jag hoppas att det håller i sig även när jag kommer hem!
Jag saknar alltid Sillen när jag är borta men jag vet att han har det bra. Igår fick jag t.ex. denna bild av Ebba som hade lovat att mata Sillen med äpplen. Han är lite bortskämd, jag vet! 

Magisk känsla

Att rida är ju allt annat än lätt men ibland, när man lyckas få allt att stämma på en och samma gång är det verkligen som att dansa fram tillsammans med sin bästa vän. Idag hade jag och Sillen en riktigt bra dag där vi verkligen lyckades få fram den där magiska känslan som gör att man bara sitter och ler och knappt kan sluta rida. 

Vi gjorde egentligen inga avancerade rörelser men vi lekte med Sillens fantastiska trav och gjorde väldigt mycket tempoväxlingar. Vi använde verkligen hela traven, allt från passage till ökad trav och Sillen blev så himla fin. Jag tror aldrig jag har känt att jag har haft så bra koll på honom, han var så himla lydig både framåt och tillbaka och ja, jag vet inte vad jag ska säga mer än att han var fantastisk. Det blev lite av ett styrke pass för honom så jag jobbade ingen samling i galoppen utan lät honom bara galoppera några varv innan jag travade av honom.

Jag hoppas verkligen att Sillen förstår hur mycket jag älskar honom, världsbäst är vad är!!!