Godmorgon soliga söndag!

Idag skiner solen över Segersta och just nu är jag och Sillen ute på morgonpromenad. Idag har jag en ganska lugn dag framför mig, alla hästar vilar så jag ska fixa stallet, stöda lite och pyssla med hästarna. Ikväll kommer även Jeanna hem från sitt VM-äventyr så imorgon drar den vanliga vardagen igång igen. 
 Hoppas att ni får en härlig söndag och njuter av det fina höstvädret! 

Heja Johnson!

Idag är det VM-final och nu är det dags för Sillens pappa Johnson att inta banan och visa hur fin han är! Jag passar på att äta lunch nu så att jag kan titta på honom. Nu ska jag titta och njuta och såklart hålla tummarna! 

En vanlig dag

Jag fick önskemål om att skriva om hur en vanlig ser ur för mig så det täbkte jag fixa nu! 

Jag är i stallet 6:30 och innan det har jag ätit frukost. Jag äter en riktig superfrukost för att hålla mig pigg hela förmiddagen. 

När jag kommer till stallet börjar jag med att fixa alla stallsyslor så som att mocka, fylla vatten, sopa, byta täcken, ta av nattlindor och släppa ut hästarna i hagen. När stallet är klart brukar jag rida Liza och pyssla med henne. När hon är klar åker jag över till Herfsta och rider hästaran där. När hästarna där är klara åker jag tillbaks till Segersta igen och då är det dags för mig att äta lunch. Efter lunch fixar jag med en unghäst på Segersta och sen rider jag Sillen och fixar lite i stallet. Innan jag är klar går jag en promenad med Liza. Ungefär så ser en vanlig dag ut för mig, hoppas att ni blev nöjda med svaret!

Jag och hingsten Ah'a