Framme i Flyinge

Resan ner till Flyinge flöt på bra och Sillen var pigg och glad när vi kom fram. Han fick gå in i boxen och äta och dricka medan jag och mamma bar in alla saker. När det var klart fick Sillen komma ut och gå en sväng. Han var ganska pigg men det är väl inte så konstigt om man har lite spring i benen efter att ha stått i lastbilen så länge.

När vi var klara med Sillen åkte jag och mamma till vårt boende och här finns det verkligen inget att klaga på. Vi har ett helt nyrenoverat hus för oss själva och det är fint och fräscht som helst. Jag skulle verkligen inte ha något emot att flytta in här permanent! 


Mot flyinge!
Flyinge närmar sig!

Hej på er! 
Idag är jag ledig och tro det eller ej men jag har faktiskt precis vaknat på ett hotell mitt i Stockholm. Jag ska nämligen till läkaren nu på förmiddagen och mamma som ska följa med mig var och jobbade i Stockholm igår så det kändes lite onödigt för henne att åka hem så vi bestämde oss för att äta middag i Stockholm och sen sova kvar här, lite vardagslyx helt enkelt! 

Den senaste veckan har hösten verkligen kommit på riktigt, vinterjackan har åkt fram och en morgon hade jag till och med mössa. Hoppas att det inte blir allt för tråkigt väder nästa vecka när det är dags för höstens höjdpunkt, nämligen flyinge! Jeanna åker ner redan på söndag och jag, Sillen och mamma kommer ner på tisdag. Det ska bli riktigt kul och det ska bli skönt att slippa flyga hem och skriva tenta mellan starterna som jag fick gör förra året! 

Förra året i flyinge!