Debuten är gjord!

Hej på er!
Hoppas att allt är bra med er! Själv kom jag precis hem från Sillen och innan jag var hos honom var jag i skolan för första gången på väldigt länge. Det känns faktiskt riktigt kul att komma igång igen. Sillen vilade såklart idag eftersom han har tävlat i helgen men vi tog en ordentlig promenad ute i skogen så att han i alla fall skulle få röra lite på sig. Sen blev det såklart en massa pyssel och fix. Nu ska jag strax göra mig iordning för att åka tillbaka till skolan där vi ska ta hand om dem nya veterinärstudenterna, ska bli jättekul!
 
Nu tänkte jag i alla fall ta och berätta lite om helgens tävling. Vi kan ju börja med lördagen då vi startade en PSG. Jag kände direkt när jag började värma att jag hade Sillen med mig och hela framridningen flöt på väldigt bra. Det kändes verkligen som att jag och Sillen hade ett bra samspel och det kändes väldigt lätt att rida. När vi gick in på banan upplevde jag att vi tappade lite energi men jag är ändå väldigt nöjd med ritten. Vänsterpiruetten blev inte jättebra men i övrigt kändes det som att vi fick till ett riktigt bra program! Resultatet blev 65% och både jag och dem som såg ritten hade nog trot att poängen skulle bli lite högre men vi är i alla fall väldigt nöjda med känslan och det är ju det viktigaste!
 
Igår var det då dags för debuten i Int l och tyvärr fick vi väl inte till någon toppenritt. Jag tror mycket låg i att jag kände mig lite nervös inför debuten och att Sillen kände det på mig. Vi fick inte till samma känsla på framridningen som dagen innan och när det var dags att gå in på banan kände jag att jag inte riktigt hade Sillen med mig. Jag hade aldrig någon toppenkänsla i programmet och det blev dessutom en hel del missförstånd så jag var ganska besviken måste jag säga. Men det är inte mycket att göra åt saken, nu är debuten gjord och det är bara att träna vidare och komma igen!
 
 

Härlig dag i stallet!

Hej på er! 
Hoppas att allt är bra med er och att ni har en bra fredag! Jag skulle egentligen träffat några kompisar ikväll men jag har haft så himla ont i magen idag så jag tillbringar kvällen i soffan istället. 

Idag har jag varit i stallet nästan hela dagen, det är så mysigt att kunna vara i stallet och bara pyssla och mysa utan att känna någon stress. Jag började med att fixa allt till Sillen och träna med honom. Efter det bjöd Alwa på en riktigt lyxig fredagslunch, tack så jättemycket för det! Vi passade även på att baka en fantastisk äppelpaj som vi senare bjöd Jeanna, Alice och Emma på! En riktigt mysig dag helt enkelt! 

Om vi ska komma tillbaka till dagens ridpass så måste jag säga att jag känner mig supernöjd med Sillen! Det är sällan det känns riktigt bra dagen innan tävling men idag gjorde det faktiskt det så vi får hoppas att den känsla stannar kvar imorgon när det är dags för tävling. Jag red igenom lite programdelarna idag och det kändes väldig bra. Han var lite stark i traven till en början men det blev bra efter lite halvhalter. 

Alwa var även snäll och fotade, så bilderna nedan är tagna av henne. Hon tipsade mig även att testa att korta stiglädrena ett hål och det gjorde att jag kom ner mycket bättre i sadeln och då bli ju allt så mycket lättare så det var verkligen toppen! 
Mot Uppsala igen

Jag sitter i bilen på väg tillbaka till Uppsala efter en natt hemma på Värmdö. Igår efter stallet tog jag tåget in till Stockholm och mötte upp Angelica. Vi åt en jättemysig lunch och satt och pratade i några timmar. 

Efter det åkte jag ut till Värmdö och åt middag med världens bästa familj och sen sov jag hemma. Jag hade verkligen en supermysig dag, det gäller ju att passa på innan allt plugg drar igång nästa vecka! 

Idag har jag en lugn förmiddag och sen på eftermiddag står träning för Jeanna på schemat. Hoppas att Sillen är lika taggad som jag!