Dagens ridpass

Idag var det Okis tur att åka till till Högbo. Jag började som vanligt med att jogga fram och sedan  tog jag lite galopparbete. Red då lite förvänd och lite samling vilket gick bra. Efter det tog jag traven, lite tidigare än jag gjort de senaste gångerna eftersom jag ville fokusera lite mer på traven idag. Han var fin även här. Red igenom skolorna och det gick mycket bra. Efter travarbetet tog jag lite mer galopp, nu fokuserade jag på skrittövergångar och enkla byten. Det gick mycket bättre än vad det gjorde i helgen, men det är inte alls perfekt än. Vissa blir ganska bra medan andra blir mindre bra, det är helt enkelt bara att träna vidare.


Gårdagens ridpass

Igår var jag i Högbo och red dressyr på Gandalf. Han var jättefin precis som han har varit de senaste dagarna, han är nog inne i en bra period. :) Jag började med att jogga fram och sen red jag galoppen. Red som vanligt mycket skrittövergångar och enkla byten och så klart förvänd. Därefter tog jag traven, red ganska kort där för han hade gått ganska hårt i galoppen. Jag red igenom skolorna, vilket gick jättebra. Sedan joggade jag av honom i en låg och rund form. Jättenöjd med honom!


Nöjd tjej!

Den har dagen har börjat riktigt bra och effektivt, hoppas att det fortsätter lika dant! Jag kom precis in efter att ha varit ute och sprungit 5 km och innan det han vi släppa ut hästarna och jag är även klar med alla stallsysslor! Nu ska jag äta lite frukost och sen åka till skolan. Det är en ganska skön dag i skolan idag. När jag kommer hem är det dags att ta in hästarna och sen åker vi till Högbo och då rider jag Oki. Gandalf vilar idag, ska strax skriva om gårdagens pass på honom.

Ha en bra dag nu!

image description