Framme i Flyinge!

Det har verkligen varit en lång dag idag men nu står Sillen i sin box och jag ligger i sängen och ska strax sova. Sillen verkar ha tagit den långa resan bra och verkade pigg när jag var ute och gick med honom. 

Vi kom ju fram ganska sent men jag och mamma hade det så lyxigt att Jeanna hade fixat middag till oss, inte helt fel! Vi bor väldigt när tävlingen i en lägenhet som faktiskt är väldigt mysig. Det blir nog en bra vecka! 

Planen för imorgon är att jag ska jobba Sillen på banan på morgonen, ungefär vid 9. Efter det veterinärbesiktar vi och sen kollar vi när Jeanna tävlar Caramelle. Efter det är det dags att ladda för min och Sillens start. Vi startar 14:00, så då får ni hålla tummarna! Allt går om man bara vill!

Nu är min fösta tenta på veterinärprogrammet avklarad och vi är på väg till flyinge! Mamma och Sillen hämtade upp mig vid Ulltuna så nu väntar några timmar i bilen, vi kommer nog fram vid 21 ikväll. Det hade ju varit bättre om vi hade åkt tidigare men jag var ju tvungen att göra tentan så det fick  bli såhär, men det går bra det med! Sillen står i alla fall snällt i transporten och jag hoppas att han är lika taggad som jag! 


Nu är vi laddade inför Flyinge!

Efter att ha haft en sämre vecka känns det verkligen som att jag och Sillen är tillbaks igen och det känns så skönt! Lösningen på probelmet var Jeanna, jag åkte dit igår kväll och tränade och sen sov jag kvar och tränade igen imorse. Det var verkligen ett bra upplägg och jag känner mig lite extra stolt för att jag körde dit helt själv.
 
Jag berättade för Jeanna hur det hade gått under veckan och så bestämde vi att hon skulle hoppa upp och känna på honom. Han såg så fin ut! Visst han dumade sig lite någon gång men Jeanna fick honom att ge sig och det var som vanligt väldigt kul att se henne rida honom! Hon trodde iaf att anledningen till problemen under veckan var att han håller på att sätta vinterpäls och då brukar han kunna bli lite extra känslig. Den känsligheten kanske har lett till lite missförstånd mellan oss som sedan har gjort att han har blivit lite sur. Jeanna red större delen av passet igår men jag hoppade upp och kände på traven något varv och det kändes jättebra!
 
Idag var det jag som red honom och problemen var helt borta. Han var så himla fin och jag hade verkligen en härlig känsla! Vi red lite programdelar och det fungerade jättebra. Nu är vi alla riktigt taggade inför Flyinge, det kommer nog bli en riktigt rolig vecka! :D