Nya tag imorgon!

Ja vad ska man säga om dagens start... Tyvärr fick jag och Sillen inte alls till någon toppenritt idag och jag känner mig verkligen ledsen och besviken för det. Jag hade honom helt enkelt inte riktigt mellan hand och skänkel och dessutom blev det flera missar, t.ex. galopp i båda travlägningarna vilket känns väldigt retligt eftersom det är något som vi verkligen kan göra riktigt bra i vanliga fall. Det är helt enkelt bara att glömma dagens ritt och försöka få till en bättre ritt imorgon. Resultatet för dagens uppvisning blev 63%.
 

På plats i Willands

Hej på er!

Igår blev det en tidig morgon för att hinna med lite morgonträning med Jeanna innan vi åkte mot Willands. Sillen gjorde ett riktigt bra träningspass på morgonen och resan ner till Skåne gick jättebra. Det första som hände när vi kom fram var dock att jag började kräkas och fick jätteont i magen. Jag fick gå och lägga mig tidigt och imorse när jag vaknade kändes det i alla fall bättre.

 

Tävlingarna börjar inte förens imorgon så idag har det som tur är varit en ganska lugn dag. Sillen har gått ett träningspass på banan och han kändes mjuk och fin. Nu ska jag åka till stallet igen och ta en kvällspromenad med Sillen. Imorgon startar vi strax efter kl 15 och då måste ni verkligen hålla tummarna för oss!

 

 

Bilder från tävlingen i Sigtuna