På väg till Stockholm med Verden känsla

Just nu sitter jag på tåget på väg till Stockholm för att träffa Linnea. Vi gick i samma klass när jag bodde där så det ska bli kul att träffa henne!

När jag sitter på tåget börjar jag tänka på när vi åkte till Unghäst-VM. Då tog jag och mamma först tåget till Arlanda, sedan flyget till Malmö och sen åkte vi med Ylva och hennes mamma till Tyskland! Det var verkligen en så himla rolig upplevelse!

Synd med vädret sista dagen bara


Sgersta Sportryttare

Jag har glömt att skriva det här men det är i alla fall så att jag bytte klubb innan jag skulle starta i Flyinge. Jag bytte från Högbo till Segersta och det känns verkligen jättekul!
 

Vintern närmar sig...

De senaste dagarna har jag verkligen känt att vintern börjar smyga sig på. Det har varit minusgrader och fruset i marken på morgonen när vi har släppt ut och det har även kommit lite snö. Nu när vi bor längre norr ut är väl vintern ännu längre än när vi bodde i Stockholm.
 
Cilantro har jag ridit på ungefär som vanligt nu. Veterinären vill ju att han rör sig när muskeln läker så det är ju bra. Jag har haft lite problem med att han har gått under hand med det har blivit bättre. Något man verkligen saknar är en spegel på ridbanan men jag och mamma kom på en liten lösning, hon filmade och så sa jag hur det kändes och sen kunde jag titta på filmen. Det gav faktiskt väldigt mycket.
 
I lördags tömkörde jag Sillen och vad ska man säga han var så fin! Dock lite halv knäpp och språngade en hel del men han gick verkligen genom kroppen och rörde sig så himla stort och fint! Jag tror verkligen att det är bra att tömköra honom ibland för han går verkligen fint då.
 
Igår red jag dressyr på banan och då kändes det verkligen som att han var tillbaks till sin gamla form. Han gick inte under hand och han var verkligen i uppförsbacke. Ett riktigt bra pass helt enkelt!
 
Idag är planen att åka till Segersta och träna för Jeanna, det var ju ett tag sedan nu. Vi får dock se hur vädret blir, det är ju inte så kul att köra om det är jättehalt.

 
 
Evelina red även Gandalf igår, syns det att hon gillar rosa? ;)