Film Int I Tyskland

Här kommer film från Tyskland som jag lovade! Detta är alltså från Int I, har inte hittat filmen från PSG men ni får kolla på denna så länge ;) Hoppas att nig gillar det!
 
 

Darmstadt 2016

Hej på er!

Jag vet att jag lovade att blogga under resan och jag kan lova er att jag har försökt men tyvärr har det varit så dåligt internet att det faktiskt inte har gått. Nu sitter jag dock på flygplatsen i Frankfurt och väntar på planet hem till Sverige. Mamma, pappa och Evelina kör hem hästarna men jag måste verkligen tillbaka till skolan så därför blev det flyg för mig.

Min vecka i Tyskland har i alla fall varit fantastisk. Jag har sett så många fina hästar, så duktiga ryttare och jag har verkligen lärt mig massor. Jag åker helt klart hem till Sverige full med inspiration och jag är så taggad på att träna vidare!

Sillen har varit fantastiskt duktig under denna resa. Han har varit full av energi och det känns som att han har tyckt att det har varit lika roligt som jag tycker. Det känns verkligen som att vi med hjälp av Mads har har blivit så mycket mer samspelta och det är en så fantastisk känsla att rida honom. På banan har det varit lite missar, speciellt första dagen då vi verkligen totalmissade ena galoppiruetten och hade några andra stora missar. Andra dagen när vi red Int I var det inte lika stora missar som första dagen men ändå lite småmissar här och där. Vi fick 63% både i PSG och Int I, kanske inte jättehög procent men i och med att vi har haft en del missar så tycker jag inte att det är så dåligt. I stället för att gräma mig över missarna väljer jag att fokusera på känslan däremellan för den är verkligen magisk och jag vet att när vi blir ännu mer samspelta kommer missarna försvinna och då kommer vi kunna rida på riktigt höga procent.

Jag tänkte visa er lite bilder från vecka och sen när jag kommer hem kommer ni även få se filmer från ritterna!

 
Fixar Sillen innan träning i stallet där vi tränade några dagar innan vi åkte till tävlingsplatsen.
 
Skrittar fram ute innan träning, så himla fin miljö!
 
Tränar på att behålla kvickheten i den samlade galoppen
 
Bästa att rida ordentligt när man har Mads vakande öga på sig
 
Morgonträning på tävlingsbanan, här i en öppna
 
Får så bra hjälp av Mads, så himla bra tränare!
 
Jag och Sillen innan Vet-check
 
Framriding första dagen, Sillen var så himla het men samtidigt så fin!
 
På banan första dagen
 
Bananan andra dagen
 
Man måste få mycket beröm när man är så duktig som Sillen;)
 
Vi var även på fölauktion, jättekul att se hur det går till och så fina föl!
 
Några bilder från tävlingsplatsen
 
Helt klart ett minne för livet!
 
Promenad med Sillen på tävlingsplatsen
 
 
 

Första träningsdagen i Tyskland

Hej på er!
 
Vi är framme i Tyskland och jag trivs super! Börjar nästan undra varför man bor i Sverige när man kan bo här... ;) Resan igår gick bra även fast det kändes väldigt långt. Autobahn (stora motorvägen i Tyskland) var avstängd på ett ställe så vi fick åka en omväg på småvägar så det gjorde att resan blev lite längre än vad vi tänkt. Det var ju kul att se den tyska landsbyggden men det hade varit skönare om hästarna hade sluppit åka längre än nödvändigt. Hästarna var i alla fall pigga och glada när vi kom fram och det är ju huvudsaken.
 
Vi står på en jättefin anläggning och här kommer vi stå fram till på tisdag när vi åker vidare till tävlingsplatsen. Sen är det vet-check på onsdag och första starten är på torsdag. Anledningen till att vi åkte så tidigt är att vi åker tillsammans med Mads och han vill passa på att träna för Patrik några dagar innan tävlingen så då följde vi med ner till Tyskland och har några träningsdagar för Mads här. Känns som ett jättebra upplägg tycker jag!
 
Idag har jag ridit första träningen för Mads och Sillen känns super! Ibörjan var han väldigt het och det kändes som att jag fick sitta och tjuvhålla lite för att han inte skulle springa ifrån mig men när jag fick honom att vänta kändes han magisk. Jag får verkligen superbra hjälp av Mads och det känns verkligen som en stor trygghet att ha honom med sig här. Han är verklign noggrann och lämnar inget åt slumpen. Det som jag är allra mest nöjd med idag är galoppiruetterna, dem var verkligen superbra idag och det känns så kul att träningen har givit resultat. Hoppas att vi kan få till dem såhär bra på banan!
 
Här kommer några bilder!
 
Sillen på promenad igår när vi kom fram
 
Mysigt när hästarna kan titta ut från boxarna
 
Tidigt igår morse när vi lämnade Sverige och körde över Öresundsbron till Danmark
Lovar att uppdatera mer under veckan! Ha det bra så länge!
 
Kram Julia