Lösgörande pass på Gandalf

Började med att skritta fram ute. Red sedan på volten. Red inte så länge, red honom bara mjuk i båda varven och i alla gångarter. Han kändes fin. Mycker mjukar i högersidan än vad han har varit på slutet, :)


Uteritt med Oki

Idag var jag i stallet tidigt och red ut på Oki. Vi red runt kluben. Tog det ganska lugnt. Mest skritt och lite trav i en rund och låg form. Krävde inte så mycket förutom att han skulle ställa igenom i båda sidorna. Han kändes jättefin.


Dressyr med Oki

27/6
Red dressyr på volten. Han var så himla fin idag. Börjad emed att jobba igenom honom i skritten. Ställde och formade honom i båda sidorna och flyttade honom undan skänkeln. Gjorde också några halter. Sen började jag jogga honom. Fortasatte med att ställa honom i båda sidorna och gjorde övergångar. I de första övergångarna gick han mot handen lite men helt plötsligt fattade han och var hur stadig och fin som helst. Kändes jättebra. Forstatte sedan med galopparbete. Fattade inte fel galopp idag heller. Stod upp lite i galoppen så att han verkigen fick höja ryggen. Känner mig supernöjd. Tror att det är bästa gången jag har ridit honom!! :D:D