Dags för vinterträning

Hej på er! 
Hoppas ni har haft en lika mysig helg som jag. Jag har varit hemma hos familjen på Värmdö för första gången på vad som känns som en evighet och det har varit hur mysigt som helst. I fredags var vi och åt julbord och igår lagade jag och mamma en riktigt god trerättersmiddag, en riktigt bra helg helt enkelt! På dagens var Frida och Evelina och tränade på Segersta och under tiden var jag och tog hand om Sillen. 

Sillen har ju haft en lite lugn månad i november, men nu är det dags att sätts igång med vinterträningen på allvar. Han är nyskodd, nyklippt och förhoppningsvis lika taggad som jag på att utvecklas under vintern. John har även checkat honom och han var väldigt nöjd med hur han hade musklat på sig så det var jättekul att höra. Nu håller jag på att planera för hur vinterns träningsupplägg ska se ut och jag tror att det kommer bli riktigt bra och jag tror och hoppas att 2016 kommer att bli ett väldigt roligt år! 

Nu när vinterträningen drar igång på riktigt kommer jag även att uppdatera bloggen mer, så nu är min lilla "bloggpaus" över. 

Kommentarer

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Hemsida/Blogg:

Text: