Den senaste veckan

Jag har verkligen uppdaterat bra den senaste veckan. Veckan har iaf både varit bra och dålig, det beror med vilken häst man menar... Om vi säger så här Oki har varit helt klockren, verkligen kanon! Gandalf däremot har inte haft sin bästa vecka, men man kan ju inte alltid vara på topp! Här komer en sammanfattning av vecka:

Gandalf:

Måndag:
Fick en vilodag eftersom han tävlade dagen innan.
Tisdag: Dressyr på volten, red med novabettet. Jag fick inte riktigt fram honom och det kändes som att jag inte fick något stöd i högertygeln i vänstervarvet och att han hängde sig mot min innerskänkel i samma varv. Vissa stunder kändas han dock fin, men det var inte precis nåt kanon pass.
Onsdag: Dressyr på volten i dag med, fast med det vanliga tredelade bettet. Han gick bättre än igår, men han har också gått betydligt bättre. Problemen från igår kvartsod, men var inte lika stora.
Torsdag: Skrittade ut barbacka och hade det lite mys. Han fick även klättra lite, men mest ta det lugnt.
Fredag: Vi red på ängen, lite bus galopp och lite dressyr. Stundtals var han riktigt fin och stundtals hade jag samma problem som tidigar i veckan. 


Okidoki:

Måndag: Red på volten, hade hackamore eftersom att han har varit lite torr i  mungiporna. Han blev väldigt låg i formen, så jag red mycket mjukgörande. Han var väldigt mjuk och fin! 
Tisdag: Vila Dressyr på volten, superfin, red igenom LA:1 i slutet. Han gjorde det väldigt bra, speciellt med tanke på att han bara är 5 år.
Onsdag: Dressyr på volten, superfin, red igenom LA:1 i slutet. Han gjorde det väldigt bra, speciellt med tanke på att han bara är 5 år.
Torsdag: Dressyr på volten idag med. Red mycket övergångar och tempoväxlingar. Han var lydig och superfin idag med.
Fredag: Konditionsträning på ängen idag. Red med hackamore. Först joggade jag fram och stälde igenon honom i båda sidorna. Sen galopptränade vi och sen joggade vi av igen. Han har verkligen fått bättre kondition när han var hos Stigis! Han var jätteduktig och verkade tycka att liver var super! :D

Imorgon blir det vila för båda hästarna och på söndag blir det dressyr. För Gandalfs del blir det Stigis träning och Oki trimmar jag själv.