Fullspäckad vecka som slutar i Tyskland

Hej på er!
 
Måndag morgon och jag har en väldigt fullspäckad vecka framför mig. Jag brukar ju sällan känna att jag inte har något att göra men den här veckan är nog lite utöver det vanliga, men hellre för mycket än för lite att göra så jag klagar inte.
 
På torsdag skriver jag terminens första tenta. Kursen vi läser nu handlar om djurskydd, epizootologi och författningskunskap. Vi har alltså läst en hel del lagtexter och om jag ska vara ärlig kanske det inte har varit den roligaste kursen men nu är den ju snart klar och det känns skönt. Det är alltså tentaplugg som gäller denna vecka och utöver det är det full fart på hästfronten kan jag lova er. I vanliga fall kan jag ju anpassa så att hästarna kanske går lite lugnare inför en tenta men denna vecka är lite speciell, på fredag morgon åker jag och Sillen nämligen till Skåne för att sendan på lördag rulla vidare till Tyskland. Det är dags för oss att göra vår internationella debut och det blir i lilla runda i Darmstadt nästa vecka. Det ska bli jättespännande och lärorikt och jag ser det som ett sätt att få rutin och erfarenhet. Jag är verkligen glad att jag får denna möjlighet och det ska bli så kul.
 
Nu under veckan är det såklart en hel del att fixa. Det är väldigt mycket att packa och en hel del att fixa med inför en sån här resa. Sillen ska såklart tränas, imorgon åker vi till Segersta och tränar för Mads. Mads ska rida GPn i Darmstadt vilket är toppen för mig eftersom det känns skönt att ha med sig en tränare.
 
Sillen har fått fyra dagar utan ryttare för att få lite återhämtning så att han är pigg och fräsch inför resan. Nu kommer vi somsagt träna på under veckan och sen kommer han vila några dagar i samband med resan ner till Tyskland och sen kommer vi hinna träna några dagar när nere innan det är dags för första start.
 
Sillen kan i alla fall inte vara bättre förberedd inför resan, förra vecka fick han nya skor av Micke Billow, Vet-checkades av Izabella och fick åka till Caroline Stenman som är equiterapeut. Han har inte mycket att klaga på tycker jag!;)
 
Nöjd häst som till och med blir bortskämd med äpple av Caroline efter behandlingen
 
Fins hovar made by Micke Billow
 
Som ni vet har ju Bella och Micke papegojor och här har Sillen lite taktiksnack med Nemo. Nemo har ju varit med mig på några tävlingar, tyvärr följer han inte med till Tyskland men vi får hoppas att vi klarar oss iaf, han hejar på oss hemifrån haha ;)
 
 
I onsdags var vi förresten på Segersta och tävlade, vi red St George på 66% och slutade på en fin andra plats endast slagan av Mads. Känns kul att jag och Sillen har börjat hitta flytet på tävlingbanan.
 
 
Sen får vi ju inte glömma Zsa Zsa, hon tränar på och känns jättefin! Har inte riktigt hunnit med att tävla henne men hon mår toppen och tränar på som vanligt!
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Hemsida/Blogg:

Text: